MARTIN BOOKMARCI

Kada želite sebi ili nekom knjigoljupcu pokloniti nešto vezano za knjige, a ne želite riskirati s knjigom, možete mu kupiti jedinstveni Bookmark kakav još nema, i može ga pratiti dugi niz godina. Bookmarci su napravljeni od kože, većih dimenzija, oslikani trajnim tiskom, uiverzalnim uzorkom, a na poleđini ručnio pečatiran oznakom brenda i jedinstvenim seriskim brojem.

Što vole ljubitelji knjiga…

pored najdražih im knjiga, polica za knjige, naslonjač sa stolićem i lampom pored prozora u mirnom kutku, tišinu…
… i Bookmark koji je s njima kroz sve knige koje čitaju.

Bookmarci – Serija 1

Nudimo Vam kožni bookmark koji će Vas ili nekog vama dragog knjigoljupca pratiti cijeli život svojom trajnošću i bezvremenskim dizajnom od prirodnog materijala. Naravno, ako vam se dizajn ne sviđa, pričekajte da izađe serija koja će vama biti lijepa. Ili zatražite svoj unikatni dizajn.

Dimenzije mašeg bookmarka su sličnije stranici nego klasičnom bookmarku. Dok čitamo, često ne možemo naći svoj moj bookmark koji smo koristili pa istrgnemo stranicu iz bloka i koristimo je kao oznaku gdje sam stali s čitanjem. Tada uočimo da nam je to zgodnije nego klasični bookmark jer taj naš papir strši i s gornje strane i sa strane knjige… tako nam je puno lakše otvoriti knjigu na mjestu gdje smo stali.

Matrijal našeg bookmarka je mekana koža. Njegova mekoća i osjećaj pod prstima podsjeća na sve pročitane knjige i divna mjesta koja smo posjetili u knjigama.

Većina nas je navikla na trvde i uske bookmarke, pa se pitate da li je u redu da je bookmark savitljiv i širok? Apolutno! Ne gužva se, praktički ga je nemoguće uništiti. Ako vam njegova širina ne odgovara, izrežite ga na tri uža bookmarka koji su dizajnirani tako da ih možete vizualno podijeliti na tri cjeline. Ako ipak želite tvrđi bookmark, možete ga zašiti “u sendvič” s podložnim kartonom. U konačnici, može vam služiti i kao podmetač za šalicu.

Naši bookmarci nisu potrošna roba, kupuju se jednom jer traju pa smo ga odlučili proizvoditi u manjim serijama. Tako svaki bookmark ima oznaku serije kojij pripada i serijski broj. Naš bookmark je proizveden ručno tako što je nakon dostave kože ručno rezana da se što više od oblika prirpdne kože iskoristi, te svaki pojedini bookmark sitotisak tehnikom ukrasi. Na sitotisak smo se odlučili jer ostavilja trajan otisak na koži.

Većini bookmarka zapravo je nekakva reklama ili slavni citat. Mi nudimo bezvremenski dizajn i nešto što ćete zauvijek voljeti.

I za kraj… jako bi voljeli dobiti povratnu informaciju od Vas, što mislite o proizvodu, čak i ako imate neku želju. Slobodno izrazite svoje mišljenje…

KUPITE ODMAH